Blog

th 22065699325 1236×8241 1

Alege uleiuri esențiale pentru difuzor care să îți facă vara cu adevărat spectaculoasă. Vegetația tot mai verde și plantele în floare se leagă de aromele verii; arome care înviorează, care împrospătează și care însuflețesc. Aromele verii ne inspiră să le inhalăm, să intrăm în acțiune, să ne exprimăm vitalitatea și optimismul pe măsură ce intrăm în acest sezon activ.

Busuiocul

Cu o aromă ce aduce puțin cu o grădină după o ploaie de vară, proprietățile blânde ale busuiocului stimulează difuzările și odorizantele.

Mușețelul

Roman, German și Sălbatic: florile strălucitoare, cu arome floral-fructate adaugă beneficii calmante, hrănitoare difuzărilor din timpul verii și aplicațiilor destinate îngrijirii pielii.

Citronella, Lemongrass, Lemon Balm și Palmarosa

Aromele proaspete, ca de iarbă, sunt similare celor ale lămâilor verzi. Aceste uleiuri sunt grozave pentru împrospătare, pentru protecție și pentru aplicațiile topice din serile sufocante de vară.

Aromele de citrice

Bergamota, Grapefruit-ul, Lămâia, Lămâia Verde, Portocala, Portocala Dulce și Mandarina: suculente și dulci, aromele fructate dau o dulceață specifică verii odorizantelor și difuzărilor cu efecte de revigorare.

Geranium

Aroma ca de trandafir, dar și de verdeață a parfumului de geranium adaugă o prospețime echilibrată aplicațiilor destinate îngrijirii corpului vara precum loțiunile, spray-urile și uleiurile de îngrijire a pielii.

Lavanda

Acest calmant este absolut necesar pentru orice aplicație topică de vară. Combină lavanda cu gel sau cu extract de aloe vera pentru un mix ce alină pielea.

Măghiran Dulce

Mai puțin floral decât lavanda și cu o aromă mai puțin intensă decât oregano, măghiranul dulce se plasează undeva între cele două. Adaugă-i efectele de echilibrare și de normalizare în cadrul loțiunilor de curățare și a uleiurilor pe care le folosești pe timp de vară pentru îngrijirea pielii.

Ylang Ylang

Floralul și exoticul ylang ylang conferă o notă calmantă oricărei aplicații topice de vară. Încearcă să prepari o soluție pentru coafarea părului tradițională în Pacificul de Sud adaugând puțin ulei de cocos și câteva picături de  ylang  ylang.

Share this post

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COSUL TAU
  • No products in the cart.
0