Blog

uleiuri esentiale meditatie yoga

Când viața este trepidantă și stresantă, poate fi într-adevăr dificil să te concentrezi când meditezi. De aceea trebuie să ne folosim de diferite instrumente care să ne ajute în acest sens. Grupul de uleiuri esențiale pentru meditație ne pot ajuta extraordinar. Ele pot stimula starea propice meditației, promovează relaxarea și încurajează deschiderea în plan spiritual. Iată câteva dintre cele mai importante uleiuri esențiale de care să faci rost.

Santalul

Când vine vorba de meditație, nimic nu este mai bun decât uleiul esențial de santal. Acest ulei străvechi este cunoscut pentru proprietățile sale detoxifiante și poate să elimine gândurile negre care întunecă mintea. Dacă te simți copleșit/ă sau stresat/ă, santalul te poate ajuta să-ți limpezești gândurile. Este unul dintre acele uleiuri esențiale pentru meditație care face mai mult decât să limpezească mintea, eliberează și căile respiratorii, oxigenând creierul.

Eucaliptul

Dacă ești răcit/ă sau dacă din alt motiv ai respirația obstrucționată, eucaliptul îți poate veni într-adevăr în ajutor. Este definit ca un expectorant (ceva care subțiază mucusul), așa că va ajuta la curățarea pasajelor nazale, lăsându-te să respiri în voie și mai ușor când meditezi. Este unul dintre acele uleiuri esențiale pentru meditație care oferă și o aromă extraordinară clipelor tale de relaxare.

Frankincense

Dintre multiplele uleiuri esențiale pentru meditație acesta este cel mai puternic ulei esențial pentru spirit. Acesta ne aduce cu picioarele pe pământ, ne eliberează și ne deschide. De asemenea, ne ajută și să ne stabilizăm chakrele. Are și alte beneficii holistice: reduce inflamația și durerea, diminuează stresul și curăță pasajele nazale. Toate acestea te distrag de la meditație, de aceea este minunat dacă vei putea folosi uleiul de Frankincense înainte de ea.

Neroli

Neroli este unul dintre acele uleiuri esențiale pentru meditație care exprimă despre dragoste. Folosit în timpul meditației, promovează iubirea de sine, acceptarea și inspiră creativitate. De asemenea, scade nivelul tensiunii arteriale, dar și al cortizolului, fiind cunoscut ca un anticonvulsiv. Neroli are un impact profund în meditație și chiar poate să te ajute să ajungi la un nivel mai mare de concentrare și de claritate.

Clary SageSalvie

Clary Sage este cunoscut de sute de ani ca o modalitate de a îndepărta energia negativă dintr-un spațiu, fiind, dintre numeroasele uleiuri esențiale pentru meditație, cel care ajută și la îndepărtarea de ceea ce distrage, având și proprietăți antidepresive care îmbunătățesc starea de spirit pentru o experiență de meditație pozitivă.

Lavandă

Dacă vrei să te calmezi, lavanda este soluția potrivită pentru tine. Este unul dintre cele mai bune uleiuri esențiale pentru meditație deoarece așează mintea în perspectiva potrivită. Dacă sesizezi că există prea multă neliniște în meditațiile tale, apelează la acest ulei care te echilibrează într-adevăr și te ajută să te concentrezi.

uleiuri esentiale pentru meditatie
uleiuri esentiale pentru meditatie
Share this post

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COSUL TAU
  • No products in the cart.
0