Blog

uleiuri esentiale pentru petreceri

O petrecere înseamnă mâncare extraordinară, melodii oricând actuale și, dacă ai noroc, bucuria de a dansa până în zori. În plus, petrecerile aduc împreună fețe zâmbitoare, prietenoase și înlesnesc întâlniri de suflet. De aceea, nu este de mirare că ne entuziasmăm ori de câte ori auzim de organizarea unei petreceri. Dacă este rândul tău să fii gazdă, străduiește-te să impresionezi completându-ți „recuzita” de uleiuri esențiale pentru petreceri cu câteva blenduri menite să sporească starea de bine și entuziasmul oaspeților tăi.

Cedru, lavandă, patchouli, geranium

Acest blend este adecvat pentru o petrecere a ceaiului, pentru amatorii de gustări și de porțelanuri rafinate. Nu mai sta pe gânduri și înviorează-ți petrecerea cu arome demne de grădinile regale de la Buckingham. Astfel, lavanda, mușcata și cedrul creează o aromă dulce, florală. La rândul ei, aceasta este „condimentată” cu ajutorul aromei de portocală și de patchouli, realizându-se un blend echilibrat, care amintește de un ceai autentic.

Ca să poți crea blendul, ai nevoie de:

Lămâie, grapefruit, mandarină, portocală, mentă creață, cuișoare, eucalipt, scorțișoară, rozmarin

Este foarte ușor să ajungi să spui „casă, dulce casă” când dai de aromele calde și primitoare de lămâie și scorțișoară. Întâmpină-ți oaspeții cu un blend care include:

Acest amestec energizant, pus în difuzor, îi va face pe musafirii tăi să se simtă ca acasă încă din primele clipe în care pășesc în casa ta.

Grapefruit, lemongrass, portocală și blend relaxant

Întotdeauna te poți simți mai tânăr când la petrecerea ta aniversară te bucuri de aromele variate ale bomboanelor și de cele ale prăjiturilor apetisante. Pentru a te asigura că îți încânți oaspeții cu o atmosferă marcată de aromele citricelor, pune în difuzor ulei esențial de grapefruit, de lemongrass și de portocală. Completează-le apoi cu un amestec de uleiuri esențiale pentru petreceri antistres, care include grapefruit, salvie, chiparos, lemn de cedru. În cazul în care ești amator/amatoare de arome care să energizeze și care să „încingă” petrecerea, în mod cert că ai descoperit blendul de uleiuri esențiale cel mai potrivit. Pentru a-l obține, ai nevoie de:

Pin, portocală, scorțișoară, peppermint

Cea mai așteptată perioadă a anului, aceea a sărbătorilor de iarnă, merită să fie marcată de un blend cu totul special. Aceste uleiuri esențiale pentru petreceri vor aduce magia Sărbătorilor. Odată ce ajung în difuzor, vor aminti de bomboanele de Crăciun („candy canes”), dar și de ciocolata caldă. Pentru a întregi atmosfera magică a Crăciunului, adaugă aromei de portocală, de scorțișoară și de mentă pe cea de pin. Creează-ți blendul folosindu-te de:

Lime, lămâie, bergamotă, mandarină, mușcată-trandafir, palmarosa, Ylang Ylang

Întotdeauna există ceva de sărbătorit. Pregătește-te să intri în atmosferă cu aceste uleiuri esențiale pentru petreceri cu amestecul de lime (lămâie verde),  de lămâie, de bergamotă, de mandarină, de mușcată-trandafir, de palmarosa, de Ylang Ylang. Fie că ai obținut o promovare, fie că ai reușit la un examen sau pur și simplu ai trecut peste zile mai dificile, merită să te folosești de blendul menționat pentru a dovedi că fiecare zi merită trăită din plin.

 În vederea pregătirii blendului ai nevoie de:

Share this post
COSUL TAU
  • No products in the cart.
0